Centar Za Masažu Beograd

Naš tim

Centar za masažu Beograd je osnovan 2016 godine od strane Ivane Biočanin – fizioterapeuta sa višegodišnjim iskustvom u oblasti masaže I kineziterapije. Centar za masažu Beograd posvećen je najvišem nivou usluga u ovoj oblasti. Naši fizioterapeuti su dodatno prošli rigoroznu obuku tradicionalnih tehnika masaže I tretmana tela , što obezbeđuje visok kvalitet usluge I stručnosti.

Ivana
Biočanin

Instruktor masaže

Ivana
Pešić

Terapeut

Zvezdana
Vukadinović

Terapeut

Maja
Radojković

Terapeut

Šta čini dobru masažu?

Fokusirani smo na par stvari koje, po našem mišljenju, čini masažu kompletnom :

  • Prijatno i udobno okruženje kako soba za tretmane tako i prijemnog dela
  • Dobro osmišljene tretmane, koji balansiraju energiju i oslobađaju mišićnu napetost
  • Profesionalne i ljubazne fizioterapeute
  • Pristupače cene u odnosu na kvalitet usluga

Prostorije za tretmane moraju biti čiste i pregledne , dobro uređene kako bi se i klijent prijatno osećao. Ovaj standard izgleda prostora proširuje se i na ostale delove našeg centra kao što je prijemni deo i balkoni. Naše prostorije su među najvećim spa sobama u Beogradu, sa pažljivo odabranim nameštajem i dekorom, koji upotpunjuju prijatnu atmosferu.

Posvećeni smo i pružanju zdravstvenih usluga, jer je masaža korak ka zdravijem telu i duhu. Masaža pomaže kod rešavanja stresa i anksioznosti. Pažljivo odabrana procedura kod svakog tretmana učiniće vaše iskustvo još boljim. Svi fizioterapeuti koriste tehnike i procedure renomirane svetske wellness industrije i poseduju dodatne sertifikate kada su masaže i tretmani lica u pitanju.

Naš cilj je da se razlikujemo od drugih, jer nismo kozmetički salon već se ozbiljno bavimo problematikom mišića tela i njihovim oporavkom. Iz tog razloga svi naši tretmani baziraju se samo i isključivo na profesionalnoj masaži.

Kako rezervisati tretman u našem Centru za masažu?

phone icon+381 69 699 667