masaza oklagijama beograd

Maderoterapija

Maderoterapija, jedinstvena metoda u borbi protiv celulita, donosi potpuno prirodan pristup očuvanju lepote vaše kože. Ova tehnika masaže koristi specijalno dizajnirane drvene oklagije različitih oblika kako bi pružila intenzivan pritisak na područja pogođena celulitom. Sve to čini ovu terapiju izuzetno efikasnom u poboljšanju cirkulacije, oslobađanju tela od viška tečnosti i toksina.

Kako Maderoterapija Deluje?

Maderoterapija se fokusira na područja gde se celulit često pojavljuje. Specifični pokreti i pritisak drvenih oklagija ne samo da razbijaju nakupljene masne naslage već i poboljšavaju cirkulaciju krvi. Ova tehnika podstiče limfnu drenažu, pomažući telu da se oslobodi štetnih materija. Tretman takođe stimuliše proizvodnju kolagena, doprinoseći čvršćoj i elastičnijoj koži.

Prednosti Maderoterapije

  1. Smanjenje Celulita: Intenzivan pritisak drvenih oklagija ciljano deluje na celulit, razbijajući masne naslage.

  2. Poboljšana Cirkulacija: Maderoterapija stimuliše krvotok, poboljšavajući opštu cirkulaciju i pružajući hranljive sastojke koži.

  3. Detoksikacija Tela: Ovaj tretman podstiče limfnu drenažu, pomažući organizmu da se oslobodi viška tečnosti i toksina.

  4. Fleksibilnost i Opuštanje: Drvene oklagije prilagođene obliku tela pružaju fleksibilnost i relaksaciju tokom tretmana.

Maderoterapija je više od anticelulitnog tretmana - to je iskustvo koje objedinjuje prirodnu harmoniju i lepotu kože. Otkrijte ovu jedinstvenu tehniku i prepustite se blagodetima drvenih oklagija za kožu bez celulita.

Pogledaj i ostale vrste masaže

Call Now Button