Centar za masažu beograd

Tretmani tela Beograd.

tretmani tela beograd

Izaberite idealan tretman tela

• Piling tela

Ovaj tretman namenjen je nezi i ishrani kože. ovim tretmanom se otklanjaju mrtve ćelije kože kao i toksini koji se nalaze na njenoj površini. Idealan tretman posle dugih zimskih dana kao i posle leta i dugoročnom izlaganju sunčevim zracima.

• Absolute spa ritual

Jedinstven hedonistički tretman za lice i telo. Jedinstvena masaža celog tela toplim aromatičnim uljima u kombinaciji sa hidratacijom lica i lifting masažom predstavlja pravu relaksaciju za telo i um. Ovaj tretman je ujedno i naša preporuka za poklon vaučer kada nekome želite da zahvalite ili pokažete koliko vam je stalo .

• Limfna drenaza

Limfna drenaža je tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. Manuelna drenaža radi se približno slično kao masaža, sa određenim pokretima ruku koji se ritmično ponavljaju i prilagođavaju krvnim sudovima i njihovim rasporedom i tokom. Bitan je pritisak ruke i intenzitet, jer treba da bude tačno toliki da deluje na potkožno i na kožno tkivo,
a ne na mišiće. Mora da se pazi da pritisak ne bude jak, jer se tako ne dobija željeni efekat, otok se povećava. Fizioterapeuti zaduženi su za ovaj tretman, specijalno obučeni baš za limfnu drenažu, jer ona sadrži pravila po kojima mora da se izvodi.

• Vacuslim 48

Profesionalni tretman tela za eliminaciju celulita i viška vode iz organizma kao i zatezanje kože Prirodan bezbedan tretman sa brzo vidljivim rezultatima. Ključ uspešne eliminacije masnih naslaga, celulita i efekta pomorandžine kore je u originalnom Vacuslim 48 konceptu koji se zasniva na kombinaciji preparata nove generacije sa smart warming i slimming efektom, i Vacuslim 48 vrećicom. Vacuslim 48 vrećica omogućava da unutar zatvorene sredine nastane vakum koji omogućuje stvaranje karboksi efekta koji potom dovodi do povećanog dotoka kiseonika u ćelije i ubrzane cirkulacije što dalje rezultira dubljim i bržim prodorom aktivnih komponenti iz Vacuslim 48 preparata.