Centar za masažu beograd

Tretmani tela Beograd.

Izaberite idealan tretman tela

• Body shock tretman-MESOESTETIC

Bodyshock je linija visokokoncentrovanih aktivnih sastojaka, koja se sastoji od 3 različita boostera zavisno od indikacije i potrebe klijenta.

Bodyshock drenaza –za intezivnu drenazu
Bodyshock lypolitic – za lipolizu i otapanje masti
Bodyshok firming – za intezivno zatezanje

Svaki od tretmana pored specifične kombinacije koktela za aktivaciju prati Bodyshock maska sa jakim termalnim efektom koja vrši dodatnu intenzivnu lipolizu i otapanje masti, ili efektom intezivnog hladjenja koja zateze kozu.

Ovaj revolucionarni tretman od Mesoestetic-a targetira najkritičnije estetske indikacije kao što je nakupljanje tečnosti, masnih naslaga, celulita u svim fazama, opuštene kože.

 Tretman deluje na vise strateskih podrucija:

-noge i bokovi
-stomak i ledja
-zadnjica
-nadlaktice
-dekolte

Za pun efekat tretmana, preporučuje se serija od 6 tretmana 2 puta nedeljno.

Faze tretmana:

1.dijagnoza – podrazmeva poseban program klijenta za određivanje tipa tretmana

2. priprema kože – Bodyshock piling gel na bazi mlečne kiseline

3. masaža – korišćenje booster koktela

4. zatezanje i jačanje – aplikacija maske

5. inteziviranje tretmana – aplikacija Bodyshock kreme radi boje apsorcije sastojaka u kožu za dodatno topljenje masti/ zatezanje kože

6. kućna nega – preporuka terapeuta

• Piling tela

Ovaj tretman namenjen je nezi i ishrani kože. ovim tretmanom se otklanjaju mrtve ćelije kože kao i toksini koji se nalaze na njenoj površini. Idealan tretman posle dugih zimskih dana kao i posle leta i dugoročnom izlaganju sunčevim zracima.

• Limfna drenaza

Limfna drenaža je tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva. Manuelna drenaža radi se približno slično kao masaža, sa određenim pokretima ruku koji se ritmično ponavljaju i prilagođavaju krvnim sudovima i njihovim rasporedom i tokom. Bitan je pritisak ruke i intenzitet, jer treba da bude tačno toliki da deluje na potkožno i na kožno tkivo,
a ne na mišiće. Mora da se pazi da pritisak ne bude jak, jer se tako ne dobija željeni efekat, otok se povećava. Fizioterapeuti zaduženi su za ovaj tretman, specijalno obučeni baš za limfnu drenažu, jer ona sadrži pravila po kojima mora da se izvodi.

• Absolute spa ritual

Jedinstven hedonistički tretman za lice i telo. Jedinstvena masaža celog tela toplim aromatičnim uljima u kombinaciji sa hidratacijom lica i lifting masažom predstavlja pravu relaksaciju za telo i um. Ovaj tretman je ujedno i naša preporuka za poklon vaučer kada nekome želite da zahvalite ili pokažete koliko vam je stalo .

• Vacuslim 48

Profesionalni tretman tela za eliminaciju celulita i viška vode iz organizma kao i zatezanje kože Prirodan bezbedan tretman sa brzo vidljivim rezultatima. Ključ uspešne eliminacije masnih naslaga, celulita i efekta pomorandžine kore je u originalnom Vacuslim 48 konceptu koji se zasniva na kombinaciji preparata nove generacije sa smart warming i slimming efektom, i Vacuslim 48 vrećicom. Vacuslim 48 vrećica omogućava da unutar zatvorene sredine nastane vakum koji omogućuje stvaranje karboksi efekta koji potom dovodi do povećanog dotoka kiseonika u ćelije i ubrzane cirkulacije što dalje rezultira dubljim i bržim prodorom aktivnih komponenti iz Vacuslim 48 preparata.

Call Now Button