Centar za masažu Beograd

Neka masaža postane vaš stil života

Neka masaža postane vaš stil života

Izaberite pravu masažu za vas

• Masaža kosmatog dela glave

Masaža koja je predviđena da opusti um I podstakne
cirkulaciju glave. Masaža glave vrlo efiksno može ukloniti stres, koji se često može osetiti baš u predelu glave I vrata. Toplo ulje će dodatno opustiti mišiće glave I vrata.

• Masaža Lica 

Poboljšava cirkulaciju I protok kiseonika u koži I mišićima lica, sprečava nastanak dubokih bora kao I vidljive znake fizičkog i/ili emocionalnog stresa. Masaža lica, takođe, podstiče stvaranje kolagena.
masaža beograd
masaze beograd
masaze beograd
masaža stopala

• Masaža stopala

Svi elemementi masaže stopala zajedno dovode do vraćanja energije telu. Prema teoriji refleksologije, masaža stopala otklanja sve blokade u telu I omogućava njeno ponovno cirkulisanje.

• Relax masaža ledja

Masažom se mišićno tkivo opušta što dovodi do smanjenja mišićnih kontrakcija I grčeva. Masažom se takodje može smanjiti I sam pritisak na nervne završetke. Blag pritisak opušta mišiće , nerve I ligament I dovodi do smanjenja bola.

• Sportska masaža

Predstavlja sistematsku manipulaciju mekih tkiva ledja. Ovaj tip masaže idealan je za one kojima jači pritisak na leđima prija. Terapija sportskom masažom je poseban oblik masaže čiji je cilj efikasno rešavanje širokog spektra nelagodnosti u mišićima. Primarna svrha sportske masaže je ublažavanje stresa i napetosti koji se nakupljaju u mekim tkivima tela tokom fizičke aktivnosti.

• Masaža za trudnice

Pravi izbor za prenatalnu negu. Predstavlja zdrav način za smanjenje stresa I oslobađa vas svih nelagodnosti koje ovo stanje može da donese: bol u ledjima, vratna ukočenost, glavobolja, otok nogu…
Relaks masaža beograd
masaze beograd

• Terapeutska masaža

Terapeutska masaža uključuje niz naprednih pokreta koji poboljšavaju prirodno funkcionisanje tela. Lagan do čvrst dodir koristi se za oslobađanje napetosti, opuštanje mišića, povećanje cirkulacije krvi i limfe i daje osećaj smirenosti.

• Masaža Put oko sveta

Masaža Put oko sveta je unikatno dizajnirana masaža koja kombinuje više masažnih tehnika u cilju što efikasnijeg efekta masaže. Kombinacija relaks, sportske i terapeutske masaže će
učiniti da se za ovih 80 minuta osećate kao da ste u isto vreme sa nama obišli svet, jer uključuje tradicionlne kineske japanske i klasične švedske masaže.

• Anticelulit masaža

Anticelulit masaža kombinuje specifične pokrete masaže koje razbijaju ćelije celulita, a zatim se drenažom čisti limfni system. 

 
• Maderoterapija

Maderoterapija je potpuno prirodan anticelulitni tretman gde se masaža izvodi specijalno dizajniranim oklagijama različitih oblika, koji pružaju intenzivan pritisak na celulit, poboljšavaju cirkulaciju i oslobađaju telo viška tečnosti i toksina iz tela.
anticelulit masaza beograd
masaze beograd
Relaxed smiling woman receiving a chocolate back massage in a spa
Young woman with curly hair take spa chocolate treatments on massage in SPA salon

• Masaža toplom čokoladom

„Čokoladna masaža“ je sveobuhvatna terapija zasnovana na pravoj čokoladi i ima brojne terapeutske efekte. To je duboko negujući i hidratantni tretman koji ugađa telu i duši. Kakao stimuliše proizvodnju i sekreciju endorfina u mozgu i pomaže u borbi protiv anksioznosti i stresa. 

 • Masaža kokosom

Masaža kokosovim uljem pomaže u smirivanju i opuštanju mišića u našem telu, što ga čini odličnim izborom ako se osećate umorno ili bolno od fizičke aktivnosti. Svojim klijentima nudimo mogućnost upotrebe kokosovog ulja za masažu, jer ono ima nekoliko zdravih blagodati koje su znatno bolje od tradicionalnih masažnih ulja.  Te pogodnosti uključuju: antimikrobna svojstva, anti-age / protiv bora, lako upijanje, bez mrlja i posebno umirujući efekat na mišiće. 

• Masaža Svećom

Masaža svećom kombinuje blagodati opuštajuće masaže, aromaterapije. Toplina sveće zagreva vaša tkiva, opušta mišiće i ublažava bolove. Mirisno ulje iz sveće pomaže u obnavljanju prirodnog zaštitnog sloja vaše kože. Ova vrsta masaže poboljšava cirkulaciju krvi, elastičnost kože i pomaže u poboljšanju ukupnog izgleda kože. 
Nakon tretmana možete očekivati da vam koža bude vlažna, čvrsta i svilenkasto glatka.

• Aromaterapija

Aromaterapija je specifična vrsta terapije koja uključuje upotrebu mirisnih esencijalnih ulja. Masaža podrazumeva naizmenični nežni pritisak uz upotrebu određene mešavine esencijalnih ulja.
young-woman-having-face-massage-relaxing-spa-salon-min
Masaza za parove

• Masaža za parove

Naš centar za masažu “Massage Center Belgrade” Vam nudi najbolju uslugu profesionalne masaže za parove, na visokom nivou sa visoko-stručnim kadrom. Naše ljubazno osbolje, vas oboje rado dočekuje i priprema za istovremeni tretman masaže celog tela. Uz prijatan ambijent koji sadrži dva stola za masažu i opuštajuću muziku, vaše magično putovanje počinje.

Call Now Button