Massage Belgrade

Masaža glave

Muči vas nesanica? Neizdržljive glavobolje i migrene? Osećaj umora je sveobuhvatan, a stres i napetost se samo gomilaju? Onda je za vas idealna masaža glave koja može pomoći da povratite prirodni balans organizma, čime ćete se osećati bolje, vitalnije i odmornije.

Dublje Razumevanje Masaže Glave

Masaža glave dolazi nam iz Indije, pa je često možemo naći i pod imenom „Indijska masaža glave“. Njen cilj je da pritiskom na određene tačke glave otpusti napetost i pospeši cirkulaciju krvi.
Mali mišiči koji okružuju glavu imaju senzorne nerve pomoću kojih šalju signale direktno u mozak, koji se prilikom masaže stimuliše da bolje funkcioniše, te dolazi do poboljšanja raspona pažnje, pamćenja i ostalih kognitivnih aspekta. Masažom glave smanjuje se nivo stresa i napetost nerava, dok se broj belih krvnih zrnaca povećava što dovodi do jačanja organizma.

masaža beograd

Masaža koja podstiče rast kose

Pored toga što utiče na celokupno zdravlje i relaksaciju, masaža glave ima veliki uticaj i na samo vlasište glave, čime ga obnavlja i pospešuje rast nove kose.
Zdravlje vlasišta je itekako bitno kada je reč o našoj kosi, a ovaj tretman podstiče cirkulaciju u folikulima dlake i otvara krvne sudove na skalpu čime snabdeva dlaku kiseonikom. Posledice loše cirkulacije u vlasištu ogledaju se kroz gubitak kose (a to je ono što bi svi hteli da izbegnemo), stoga je neophodno posvetiti pažnju svojoj glavi. Pozivamo Vas da nam se pridružite u našem centru za masažu kao bi potkrepili svoje telo, duh i um i pružili im stanje koje zaslužuju.

Ostale masaže

Call Now Button