Terapeutska masaža Beograd

Terapeutska Masaža Beograd

Da li imate probleme sa bolom u leđima? Da li se osećate umorno i iscrpljeno? Da li Vam je potrebno više energije? Terapeutska masaža Vam može pomoći da dovedete svoje telo na nivo na kome ćete se osećati zdravije, fleksibilnije i opuštenije.

Šta je tačno terapeutska masaža?

Terapeutska masaža obuhvata korišćenje određenih tehnika koje se prilagođavaju datom problemu tela. Ona obuhvata kombinaciju nekoliko različitih vrsta pokreta koji u kombinaciji sa adekvatnim esencijalnim uljima, uspevaju da eliminišu bol, napetost i stres koji se sakupio u određenom delu tela.

Terapeutska masaža uključuje niz naprednih pokreta koji poboljšavaju prirodno funkcionisanje tela. Lagan do čvrst dodir koristi se za oslobađanje napetosti, opuštanje mišića, povećanje cirkulacije krvi i limfe i daje osećaj smirenosti.

“Give your body a little love, it deserves it.”

U čemu Vam sve može pomoći terapeutska masaža?

Terapeutska masaža kao deo fizikalne procedure koja se koristi u rešavanju različitih tipova oboljenja mišića i kostiju, Vam pored toga, može pomoći i kod problema sa anksioznošću, depresije, stresa, nesanice i raznih negativnih posledica koje se javljaju usled smanjene fizičke aktivnosti, kao što su bolovi u leđima, vratnom delu, nogama i svim ostalim delovima tela.

Savremeni čovek, zbog brzine vremena u kojem živi, ne stiže u dovoljnoj meri da se posveti zdravlju svog tela, koje traži pojačanu fizičku aktivnost na adekvatan i ispravan način. Međutim, rekreativno bavljenje sportom, takođe, može dovesti do raznih bolnih i upalnih stanja organizma, iz razloga što se treninzi mogu raditi nepravilno i bez dovoljnog istezanja, koje je neophodno za pravilan razvoj mišića. 

Efikasan i pouzdan tretman terapeutske masaže je idealno rešenje za upalne procese. Pozitivni efekti mogu biti vidljivi već nakon drugog tretmana, u zavisnosti od veličine problema koji se rešava.

“Everyone deserves a massage.”

Ostale masaže

Call Now Button