Centar za masažu beograd

Dozvolite da Vas razmasimo

Centar za masažu beograd

Dozvolite da Vas razmasimo

Izaberite pravi tretman lica za Vas

• Tretman za hidrataciju lica

HidraFacial je medicinski tretman za obnavljanje površine kože koji čisti vaše pore i hidrira vašu kožu. Tretman u četiri koraka uključuje čišćenje, piling, masažu i hidrataciju kože serumima koji se penetriraju u pore.

•  Peptid lift tretman

Revolucionarni tretman za bore i ekspresivne linije, odmah vidljivi i jako dugotrajni lifting efekat. Formula sadrži poslednju generaciju peptida koji kao nikada do sada daju fantastičan rezultat. Ćelijska membrana ima različite tipove receptora (locks) u koje mogu penetrirati specifične vrste molekula (key). Poznat kao Lock-key model. Svi peptidi iz Peptide lift linije aktiviraju različite receptore i mehanizme koji deluju blagotvorno na ublažavanje i zatezanje bora, obnovu elastičnosti i čvrstine tkiva.
 
Masaze stranica

Najbolji tretmani lica u Beogradu

•  Tretman lica C Vitaminom

Tretman lica koji štiti I obnavlja kožu doprinosom antioksidansa koji se nalazi u vitaminu C. Tretman pun vitalnosti. Koža je meka, sveža I blistava.

• Tretman lica Retinolom

Retinol je veoma moćan anti age sastojak visoke efikasnosti zato je predmet mnogih medicinskih i naučnih studija. Stimuliše sintezu kolagena, elastina i hyaluronske kiseline.

Snažni antioksidans, povećava ćelijsku regeneraciju, smanjuje proizvodnju melanina, posvetljuje kožu. Reguliše proizvodnju sebuma daje blistavost koži i smanjuje štetne efekte koji su proizvod UV zračenja.

• AGE ELEMENTS tretman lica nove generacije

Predstavljamo Vam profesionalni personalizovani antiage tretman zasnovan na najnovijoj tehnologiji EPIGENETICI.

Šta je Epigenetika?

Epigenetika pokriva studije svih hemijskih procesa ireakcija koje modifikuju aktivnost DNK, a da u isto vreme ne modifikuju i njen niz. Spoljašnji faktori mogu uticati na epigenski mehanizam. 

Cilj epigenetike je razumevanje epigenetskih promena celije i tkiva,koji pospesuju prirodni process zaštite i obnovu kože sto je ključni korak u sprečavanju starenja kože. Genom nosi instrukcije za naše telo a epigenom omogućava njihovo objašnjenje.

Epigenetika definiše u kom stepenu geni moraju biti izraženi, dok je razumevanje jezika koji kodira epigenetske mehanizme ključno za sprečavanje i usporavanje starenja koze. Epigen sistem definiše se i kao reaktivator mladosti.

Ovaj kompleks promoviše mehanizme regeneracije ćelije i pojačavajući proizvodnju esencijalnih belančevina i dugovečnost ćelija.

Ovaj tretman je kompletan jer suzbija starenje od njegovog početka ispravlja prve znakove starenja, ostavljajuci efekat mlade, svetlije i čvršće kože. Sadrži tri epigenska aktivna sastojka:

1. IZOKVERCETIN – antioksidant
2. MASLINSKU kiselinu-obezbedjuje hidrataciju i čvrstinu koze
3. Šikimičnu kiselinu štiti DNK i obezbedjuje duži životni vek ćelija

U izvodjenju tretmana koristimo jedinstveni program NEW ELEMENT u formi testa čime definišemo prilagodjeni protokol svakog pojedinačnog klijenta. Preporucen broj tretmana je 5 u razmaku 7 do max 10 dana.

Call Now Button