Centar za masažu beograd

Dozvolite da Vas razmasimo

Centar za masažu beograd

Dozvolite da Vas razmasimo

Izaberite pravi tretman lica za Vas

• Tretman za hidrataciju lica

HidraFacial je medicinski tretman za obnavljanje površine kože koji čisti vaše pore i hidrira vašu kožu. Tretman u četiri koraka uključuje čišćenje, piling, masažu i hidrataciju kože serumima koji se penetriraju u pore.

•  Peptid lift tretman

Revolucionarni tretman za bore i ekspresivne linije, odmah vidljivi i jako dugotrajni lifting efekat. Formula sadrži poslednju generaciju peptida koji kao nikada do sada daju fantastičan rezultat. Ćelijska membrana ima različite tipove receptora (locks) u koje mogu penetrirati specifične vrste molekula (key). Poznat kao Lock-key model. Svi peptidi iz Peptide lift linije aktiviraju različite receptore i mehanizme koji deluju blagotvorno na ublažavanje i zatezanje bora, obnovu elastičnosti i čvrstine tkiva.
 
Masaze stranica

Najbolji tretmani lica u Beogradu

•  Tretman lica C Vitaminom

Tretman lica koji štiti I obnavlja kožu doprinosom antioksidansa koji se nalazi u vitaminu C. Tretman pun vitalnosti. Koža je meka, sveža I blistava.

• Tretman lica Retinolom

Retinol je veoma moćan anti age sastojak visoke efikasnosti zato je predmet mnogih medicinskih i naučnih studija. Stimuliše sintezu kolagena, elastina i hyaluronske kiseline.
Snažni antioksidans, povećava ćelijsku regeneraciju, smanjuje proizvodnju melanina, posvetljuje kožu. Reguliše proizvodnju sebuma daje blistavost koži i smanjuje štetne efekte koji su proizvod UV zračenja.