masaža otklanja bol

Masaža u cilju otklanjanja bola

Masaža pomaže kod raznih vrsta oboljenja tela kao i bolova mišića. Ona širi krvne sudove i hrani ćelije i tkiva. Pomaže telu da izbaci neželjene toksine iz organizma i pozitivno deluje na unutrašnje organe. Masaža umanjuje bol i napetost i iz tog razloga je jedan od najboljih rešenja za upalne procese u organizmu.

Masaža kao lek kod ukočenosti i upale mišića

Dugočasovno sedenje, smanjena fizička aktivnost ili podizanje teškog tereta može dovosti do grčenja i ukočenosti mišića. 

Masaža je delotvorna na upalne procese mišića i olakšava disanje, opušta telo i dovodi ga u stanje mira.

Uz pomoć adekvatne terapije masažom pomažete Vašem telu da obezbedi bolji protok limfe i uz određene pokrete rukama dolazi do razbijanja čvorova i tvrdih mesta, koja otežavaju svakodnevne pokrete tela.

 

masaza otklanja bol

Spazam mišića - Grč mišića

Massage Belgrade

Spazam ili grč mišića se javlja uglavnom kod osoba koje imaju slabu cirkulaciju i protok krvi ne stiže do svih delova tela podjednako. Takođe, prekomerna težina, napetost i nervoza, alkohol i nedostatak vitamina može isto dovesti do pojave grčeva. Jako bitna stavka u ovom slučaju jeste da obezbedite telu dovoljnu količinu tečnosti, vitamina i minerala, ali isto tako i adekvatna masaža Vam može biti od velikog značaja. Na mestima na kojima imate problem sa grčevima, nežna masaža sa blagim kružnim pokretima uz posebno ulje će Vam, definitivno, pomoći da se određeno mesto opusti uz njegovu poboljšanu cirkulaciju.

Poboljšanje cirkulacije

Dobra cirkulacija, je upravo jako bitan segment kada je u pitanju zdravlje Vašeg organizma, a masaža kao lek sa kojim to možete postići, u tom slučaju zauzima definitivno vodeće mesto.

Pozitivni efekti dobre i profesionalne masaže obuhvataju snabdevanje kostiju tela sa svim potrebnim hranljivim materijama i kiseonikom i održavanje elastičnosti između samog mišića i vezivnog tkiva. 

Smanjena cirkulacija je upravo rezultat smanjenja krvnog suda koji se uz pomoć masaže opušta i širi.

 

masaze beograd masaža za parove

Masaža smanjuje stres i napetost

Massage Belgrade

Masaža smanjuje napetost, stres i nervozu, jer relaksira i oporavlja celo telo određenim metodama i tehnikama masiranja. Ona povećava pokretljivost mišića. Delotvorna je u lečenju depresije i anksioznosti kao i kod glavobolja i migrena. Utiče na lučenje endorfina, jer stvara osećaj zadovoljstva i smirenosti. Međutim, jako bitna stvar je odabrati adekvatnu masažu koja Vama odgovara kao pojedincu. Iz tog razloga mi nudimo širok spektar usluga masaže i što je najbitnije, tu uslugu Vam pružaju stručni terapeuti sa višegodišnjim iskustvom u oblasti fizioterapije i kinezoterapije.

Lek za nesanicu

Razna bolna stanja organizma mogu dovesti do nesanice, kao i gubitak melatonina, kao jednog od najznačajnijih hormona koji utiču na kvalitet sna. Terapija koja Vam definitivno može pomoći, ukoliko imate problem sa nesanicom, jeste upravo terapija masažom koja obuhvata masažu celog tela, počevši od masaže stopala, pa sve do kosmatog dela glave. Opuštanje tela igra veoma značajnu ulogu u zdravlju ljudskog organizma, zato dođite u naš centar za masažu, prepustite se čulima dodira i dozvolite svom telu da bude u stanju mira.

masaze beograd

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10h - 21h
Subota i nedelja: 10h-20h

Pozovite nas

+38169 699 667

Posetite nas

Bulevar Zorana Đinđića 67, Beograd

Call Now Button