tretmani lica i tela beograd

Vodič kroz tretmane lica u Beogradu

U savremenom svetu gde svakodnevni stres i urbani život ostavljaju traga na našoj koži, važnije je nego ikad pružiti pravilnu negu i pažnju koja je potrebna za očuvanje zdravlja i mladosti. U našem centru za masažu i tretmane lica u Beogradu, nudimo sveobuhvatne tretmane koji nisu samo površinska nega, već dubinski regenerišu i transformišu vašu kožu.

HidraFacial tretman - dubinska hidratacija

HidraFacial je revolucionarni medicinski tretman koji čisti pore i intenzivno hidrira kožu. U četiri koraka, ovaj tretman uključuje čišćenje, piling, ekstrakciju i hidrataciju kože, koristeći serume koji prodire duboko u pore. Idealno za sve tipove kože, HidraFacial ostavlja kožu čistom, osveženom i vidljivo hidriranom. Svaki korak je pažljivo dizajniran da maksimalno koristi potencijale aktivnih sastojaka, osiguravajući da svaki aspekt tretmana doprinosi konačnom cilju – zdravoj i blistavoj koži.

Prvi korak, čišćenje, uklanja svakodnevne nečistoće i višak ulja sa površine kože, pripremajući je za dalje tretmane. Nakon toga, blagi piling delikatno uklanja mrtve ćelije kože, što omogućava serume da efikasnije prodru u dublje slojeve. Ekstrakcija koristi blagu vakuumsku tehnologiju za izvlačenje nečistoća iz pora, čineći ih manje vidljivim i smanjujući mogućnost upala. Završni korak, hidratacija, koristi specijalno formulirane serume koji duboko neguju kožu, ostavljajući je hidriranom, glatkom i sjajnom.

Peptid lift tretman - brzo i dugotrajno rešenje za bore

Naš Peptid lift tretman koristi naprednu formulu peptida poslednje generacije za ciljano delovanje na bore i linije izraza. Poznat po ‘Lock-key’ modelu, ovaj tretman aktivira receptore u ćelijskim membranama što dovodi do zatezanja bora, obnove elastičnosti i čvrstine kože, pružajući odmah vidljive rezultate. Ovaj tretman je posebno efikasan jer peptidi, simulirajući prirodne procese u koži, aktiviraju proizvodnju kolagena i elastina, ključnih komponenti za mladolik izgled. Redovna primena ovog tretmana može znatno poboljšati strukturu kože, smanjiti vidljivost bora i poboljšati opšti tonus kože.

Tretman lica Vitaminom C i Retinolom - zaštita i regeneracija

Naš tretman Vitaminom C koristi antioksidativne prednosti ovog vitamina za zaštitu i obnovu kože, čineći je svetlom, svežom i mladolikom. S druge strane, tretman lica Retinolom dubinski stimuliše sintezu kolagena i elastina, smanjuje pojavu bora, poboljšava teksturu kože i povećava njenu otpornost na UV zračenje. Retinol takođe reguliše proizvodnju sebuma, smanjuje hiperpigmentaciju i pruža sveobuhvatnu anti-age negu. Ova kombinacija sastojaka čini tretman idealnim za one koji žele da svojoj koži pruže maksimalnu zaštitu i regeneraciju.

AGE ELEMENTS - tretman nove generacije zasnovan na epigenetici

Predstavljamo AGE ELEMENTS, inovativni anti-age tretman koji koristi epigenetske tehnologije za borbu protiv starenja na ćelijskom nivou. Kroz aktivaciju epigenoma, ovaj tretman pomaže u očuvanju mladosti kože, poboljšava regeneraciju ćelija i produžava njihov životni vek. Tretman kombinuje tri aktivna sastojka: IZOKVERCETIN kao moćan antioksidant, MASLINSKU kiselinu koja obezbeđuje hidrataciju i čvrstinu kože, i Šikimičnu kiselinu koja štiti DNK i obezbeđuje duži životni vek ćelija. Svaki tretman je prilagođen individualnim potrebama kože, čime se osigurava optimalan rezultat i vidljiva pomlađivanje kože.

 

Call Now Button